Wat is het - Latin Dance Vakantie

SURINAME
Latin Dance Vakantie
Ga naar de inhoud

LATIN DANCE VAKANTIE SURINAME
van 17 september tot 2 oktober 2023

Ben jij op zoek naar een bijzondere latin dance vakantie in Zuid-Amerika? Dan is Suriname the place to be. De ultieme latin ervaring vind je in swingend Suriname. Dansen is daar een onafscheidelijk onderdeel van de cultuur en wordt de bevolking met de paplepel ingegoten. Het wordt twee weken lang genieten door jouw hobby te combineren met een onvergetelijke vakantie, zon, natuur, cultuur, workshops en feesten.
‘s Ochtends krijg je dansles van professionele dansdocenten, daarna ben je vrij. Zo kun je bijvoorbeeld een gezellig terrasje bezoeken, een boottocht maken, in het zwembad relaxen of winkelen in de oude binnenstad. De vele witte houten gebouwen met de typische groene luiken vertellen het verhaal van het koloniaal verleden. De kleurrijke bevolking van Suriname bezit een schat aan culturen en godsdienstige gebruiken.
Ben jij klaar voor een heerlijke zonnige latin dance vakantie in party land Suriname? Tijdens deze dansvakantie heb je de gelegenheid om het dansen te combineren met een culturele ontdekkingsreis door de ongerepte binnenlanden van Suriname. De reis is vooral vrijblijvend, genieten van rust en het dansen. Een magische sfeer is het salsadansen in de jungle naast een onstuimige stroomversnelling, je leert nieuwe mensen kennen, je kunt lekker bewegen en heerlijk vrij dansen met de lokale latinliefhebbers op de feesten. Of je al wel kunt dansen of nog niet, of je alleen bent of samen, je zult gegarandeerd op een hoger niveau terugkeren.
Bij een dansreis naar Suriname mag de rijke Surinaamse keuken niet ontbreken. Of je nu aan het ontbijtbuffet, de warme lunch of het diner verschijnt, alles wat jij op je bord vindt smaakt naar meer.
COMPANY
Latin Dance Vakantie
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam
WEBSITE
Latin Dance Vacation / Copyright  © 2018CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
Terug naar de inhoud