Overnachten - Latin Dance Vakantie

SURINAME
Latin Dance Vakantie
Ga naar de inhoud
Meer weten

OVERNACHTINGEN
  • 4**** Hotel Torarica Resort - vast verblijfsplaats tijdens dansvakantie (Luxury Package)
  • 3*** Eco Torarica Hotel - vast verblijfsplaats tijdens dansvakantie (Standard Package)
  • 3*** Hotel Residence Inn te Nickerie
  • Paalwoning - paalwoning op het water tijdens verblijf op Bigi Pan
  • Jungle Resort - hut kamer tijdens jungletour op Isadou

4**** Hotel Torarica Resort
Het mooie en familiaire hotel wordt in Suriname liefkozend Tor genoemd en staat al vanaf dag een bekend als het gezelligste hotel van het land. “Tor” is gelegen langs de Suriname rivier, dichtbij het bruisende uitgaans- en historisch centrum van Paramaribo en is de ideale locatie voor ontspanning en vakantie. Zodra je binnen stapt, voel je je thuis. Het blauwe zwembad tegen een achtergrond van palmen en andere tropische begroeiing, geeft je het gevoel dat je ver buiten de stad bent. Het hotel is voorzien van moderne gemakken, een indoor restaurant, gezellig pool terras en een rijkelijk versierde lounge en bar. Het beroemde ronde zwembad, Cabana’s en Clubhuis ‘de Pier’ zijn de echte hotspots van het hotel.
Het gezellige hotel biedt een grote variëteit aan Welness- en sportfaciliteiten, zoals sauna’s, massageruimten, haar- & schoonheidssalons, fitness ruimten, tennisbanen en een volleybalveld en live entertainment. In de tuin van het hotel bevindt zich het romantische Clubhuis ‘de Pier' met uitzicht op de Surinamerivier. Als je nou bij de Pier bent of je ligt langs het zwembad te geniet van je zon en dansvakantie, het service personeel staat overal en altijd voor je klaar om je te voorzien van drankjes en hapjes.


3*** Eco Torarica Hotel
De rust die het koloniale herenhuis van het hotel uitstraalt, zorgt ervoor dat je dansvakantie in Suriname al in het herenhuis begint. Bij het betreden van de hotellobby krijg je het gevoel dat je een woonkamer binnen stapt met. Een paar stappen verder kom je op de veranda vanwaar je tijdens het nuttigen van een hapje of een drankje een mooi uitzicht hebt tot aan de Suriname. Het hotel is zeven minuten verwijderd van het historisch centrum van Paramaribo en het bruisende uitgaanscentrum. Dé perfecte thuisbasis dus!
Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht op de Surinamerivier of de tropische tuin. De mooie kamers met airco en balkon, beschikken elk over moderne voorzieningen. Hierbij kun je denken aan een televisie met kabelzenders, een koelkast en gratis mineraalwater. Verder beschikt het hotel over gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes, twee bars, een restaurant, een buitenzwembad met poolbar, een 24-uurs businesscentrum en een wasserijservice.


3*** Hotel Residence Inn
De Nickeriaanse gastvrijheid begroet je al vanaf de binnenkomst van de vriendelijke receptioniste achter de grote balie van Hotel Residence Inn gelegen in Nieuw Nickerie. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een terras. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een 24-uursreceptie, roomservice en gratis WiFi in alle ruimtes. Eén van de gemakken van Residence Inn Nickerie is de centrale ligging. Het hotel dat over een business center beschikt, wordt omringd door handelsbanken, de knusse en gezellige markt, het commissariaat en het hoofdbureau van politie.
De kamers zijn uitgerust met dubbele gordijnen, airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een koelkast, een waterkoker, een douche en een bureau. Alle kamers zijn voorzien van een kledingkast. Het hotel verzorgt een uitstekend continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. In het Lanai Restaurant kun je zowel binnen als buiten plaatsnemen. Op het terras heb je een mooi uitzicht op het unieke en karakteristieke kanaal met haar fraaie palmbomen.


Paalwoning Bigi Pan
De overnachting op Bigi Pan is een heuse beleving. De accommodatie is basic en heel eenvoudig maar romantisch gelegen op het water waarbij je eerst getuigen bent van een super mooie zonsondergang en vervolgens wordt je getrakteerd op een schitterende sterrenhemel. Er zijn een paar slaapzalen met meerdere bedden voorzien van klamboes. Daarnaast is een ruimte voorzien van hangmatten. Het sanitair is gemeenschappelijk. De paalwoning is voorzien van een zonnedek van waaruit je kunt vissen met de aanwezige hengels. Ook kun je in een kano stappen om een stukje te varen.


Jungle Resort Isadou
Jungle Resort Isadou is een klein eilandje midden in de Jaw Jaw stroomversnelling en op steenworp afstand van het Saramaccaanse dorp Jaw Jaw. Het resort ligt in het hart van de majestueuze jungle aan de Boven-Surinamerivier met beeldschone uitzichten. Je kunt je helemaal overgeven aan de prachtige, ongerepte natuur en de heerlijk verkoelende Jaw Jaw stroomversnellingen of lekker relaxen in een hangmat.
Jungle Resort Isadou is een kleinschalig resort met eenvoudig aangepaste traditionele hutten. De lodges hebben elk een badkamer met toilet en een eigen veranda met uitzicht op de rivier. De lodges zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, twee tweepersoonsbedden en voorzien van klamboes.
Het resort heeft een grasweide waarop gesport kan worden en een eigen generator waardoor je, tussen 19.00 uur ’s avonds en 07.00 uur ’s morgens, makkelijk je elektronische apparaten kunt opladen. Ook heb je in het resort telefonisch bereik waardoor je via je mobiele telefoon of tablet in contact kunt zijn met de buitenwereld.
COMPANY
Latin Dance Vakantie
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam
WEBSITE
Latin Dance Vacation / Copyright  © 2018



CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
Terug naar de inhoud