Meer reisinfo - Latin Dance Vakantie

SURINAME
Latin Dance Vakantie
Ga naar de inhoud
Meer weten

Reisinformatie

Reizen door Suriname
Deze Latin Dance Vakantie Suriname is speciaal voor dansliefhebbers samengesteld. Naast het dansen houden jullie van een actieve manier van reizen en zien graag wat meer van de cultuur en natuur dan alleen de voorgekauwde reizen en bezienswaardigheden. Suriname ligt buiten de ‘westerse wereld’, waardoor je in contact komt met andere gebruiken. Dat maakt jouw reis extra interessant, maar houd er rekening mee dat sommige dingen anders zijn dan thuis. Eten, hotels, vervoermiddelen en infrastructuur kunnen anders zijn van wat jij in Nederland of andere landen gewend bent. Je kunt een driesterrenaccommodatie niet altijd vergelijken met een Nederlands driesterren accommodatie. Door het geringe aantal toeristen dat een locatie bezoekt en de hoge luchtvochtigheid kan een accommodatie sneller klam, muffig of bedompt worden. Een bus in Suriname (Japanse) biedt soms minder beenruimte dan een Europese bus. Als je van tevoren rekening houdt met dit soort zaken, dan zal eventueel oponthoud of ongemak niet vervelend zijn. Daarom verwachten wij een sportieve instelling en een gezonde dosis aanpassingsvermogen.
Door het karakter van deze reis en van ‘t land kunnen zich onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor het programma niet helemaal kan worden uitgevoerd zoals vooraf gepland (niet altijd worden afspraken nagekomen). In overleg met de plaatselijke begeleiding wordt in dit soort gevallen overleg gevoerd en naar oplossingen gezocht.

Alleen op reis
De kosten met betrekking tot de overnachtingen in Paramaribo zijn gebaseerd op twee personen. Uiteraard is het mogelijk een tweepersoonskamer (gescheiden bedden) met een reisgenoot van hetzelfde geslacht te delen. Wil je verzekerd zijn van een eigen kamer dan kunnen we die voor je boeken. Hiervoor betaal je een toeslag. De hoogte van de toeslag, vanaf € 25,- per dag, is afhankelijk van de gekozen accommodatie.
Voor de verblijven tijdens de korte tours is het, vanwege de kleinschaligheid, zeer beperkt mogelijk een eigenkamer te reserveren. Het betreft hier de Bigi Pan tour te Nickerie met een overnachting op het water en de jungletour te Isadou met twee overnachtingen.
 
Visum en paspoort
Voor de reis naar Suriname heb je een toeristenkaart nodig. De toeristenkaart kost ± € 55 per persoon en is alleen HIER digitaal aan te schaffen.
Bij aankomst in Suriname dient je paspoort nog ten minste zes maanden geldig te zijn.
  
Vlucht Amsterdam-Paramaribo
Als bagage is 25 kilo ruimbagage en 10 kilo handbagage toegestaan bij de SLM. Gedurende de circa 9 uur durende non-stop vlucht worden alle maaltijden, snacks en alcoholische dranken gratis verstrekt.
  
Bagage
Gezien de mogelijke tours en tripjes die je kunt maken is het verstandig om naast je gewone koffer(s) ook een weekendtas mee te nemen. Deze is gemakkelijker op te bergen in de verschillende vervoermiddelen. Verder adviseren we om luchtige katoenenkleding mee te nemen.

Tijd
In Suriname is het tijdens jouw aanwezigheid 5 uur vroeger dan in Nederland.
  
Verzekering
Sluit een reisverzekering af.
Benodigdheden
 • fototoestel, videocamera
 • gemakkelijke dichte schoenen (licht en snel drogend)
 • hemd met lange mouwen
 • kleine rugzak en weekendtas (voor de tours)
 • lange broek
 • muggenmelk (middelen met DEET erin werken goed)
 • regenponcho (tijdens de tours altijd bij je hebben)

 • slippers
 • sokken
 • waterschoenen
 • zaklamp en batterijen
 • zonnebrand en zonnebril
 • zonnehoed of pet
 • zwemkleding
COMPANY
Latin Dance Vakantie
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam
WEBSITE
Latin Dance Vacation / Copyright  © 2018CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
Terug naar de inhoud