Info Bestemming Su - Latin Dance Vakantie

SURINAME
Latin Dance Vakantie
Ga naar de inhoud
Meer weten

Bestemmingsinformatie

Algemeen
Door het karakter van deze reis en van het land kunnen zich onvoorziene omstandigheden voordoen, waardoor het programma niet helemaal kan worden uitgevoerd zoals gepland. In overleg met de plaatselijke begeleiding en contactpersoon wordt in dit soort gevallen overleg gevoerd en naar oplossingen gezocht.

Gezondheid
Paramaribo is malariavrij, maar niet alle plaatsen in het binnenland. De plaatsen van onze jungletrip zijn wel Malaria vrij. Je bent echter vrij om desondanks toch Malariatabletten in te nemen. Ook dengue (knokkelkoorts) komt voor. Daarnaast raden wij vaccinaties tegen DTP en hepatitis A aan. Raadpleeg je plaatselijke GGD.
Hoewel de hygi├źnische omstandigheden in Suriname redelijk tot goed zijn, is het wel verstandig enigszins te letten op wat je eet en drinkt. Om je tegen muskieten te beschermen raden we je aan een antimuggen-middel met het bestanddeel DEET mee te nemen (40 tot 50%). Op alle accommodaties waar wij in het binnenland overnachten zijn klamboes aanwezig.

Veiligheid
Suriname is een veilige toeristische bestemming. Net zoals in Nederland en op elke andere bestemming, moet je in Suriname ook op je hoede zijn.
Een enkele keer hebben toeristen te maken met kleine criminaliteit zoals zakkenrollen. Het is niet verstandig om veel geld op zak te hebben of om met veel sieraden om rond te lopen. Let op je spullen als veel mensen dicht op elkaar staan of lopen zoals bij de busstations en rond de Centrale Markt. Loop 's nachts niet alleen in slecht verlichte en donkere verlaten straten.

Voltage
Het voltage in Suriname is 110 volt.

Telefoon/iPad/laptop
In het hotel is vrij WiFi. Ook in het centrum van Paramaribo zijn een aantal locaties met vrij WiFi. Alle apparaten kun je overal waar wij komen opladen. Tijdens de jungletour kan dit echter alleen tussen 18.30 en 23.30 uur.

Telefoonbereik
Nagenoeg alle locaties (ook in de jungle) waar wij zitten is mobiel telefoonontvangst. Voor je iPad of andere telefoontoestellen met internetverbinding adviseer ik om een Surinaamse simkaart aan te schaffen. Zie ook twee landen simkaart hier.
COMPANY
Latin Dance Vakantie
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam
WEBSITE
Latin Dance Vacation / Copyright  ┬ę 2018CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
CONTACTS
info@latindancevakantie.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778
Terug naar de inhoud